İZMİR / KARŞIYAKA - Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu

Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu

2038 Sok. No 1 Atakent/ Karşıyaka/İZMİR
Eğitimde bütüncül bir anlayışla yaklaşan rol model eğitim kurumu olmak.
Misyon
Sağlam karakterli, dürüst, vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, yaşam becerilerini geliştirmiş, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek için varız
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
09.00- 15.30
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
İzmir´in büyük alışveriş merkezleri Mavibahçe, EgePark ve Hilltown´a çok yakın olduğu gibi İzmir´in pek çok yerine kolay ulaşım sağlanabilen bir trafik akış noktası üzerindedir. Okulumuza ulaşmada otobüs veya dolmuşu tercih edenler için duraklar yürüyüş mesafesindedir. IZBAN(metro) duraklarına, feribot veya vapura binmek için Bostanlı vapur iskelesine ulaşmak gayet kolaydır.Ayrıca seferlerini sürdüren Tramvay hattı´da okulumuza çok yakın mesafededir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz İzmir´in sahil şeridindeki en güzide ilçesi olan Karşıyaka´nın en gözde yerleşim bölgeleri Bostanlı ve Mavisehir´in baglantı noktasında bulunan Atakent semtinde Bostanlı sahiline çok yakın bir konumdadır.Bulunduğu yer itibari ile merkeze yakın olmasına rağmen şehrin gürültü ve karmaşasından uzak sakin bir yerdedir.
İlçe merkezine 5 km