İZMİR / KARŞIYAKA - Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu

Dr. Murat ÇIRAKOĞLU - Okul Müdürü

1974 yılı İzmir doğumludur. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamlamıştır. 1997 yılında Celal Bayar Üniversitesi’nde lisans eğitimini bitirmiş; 1997-2003 yılları arası TED Aliağa Koleji’nde öğretmen olarak görev yapmıştır. 2003 yılında Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Eğitim Programları ve Öğretim alanında yüksek lisans eğitimini almış; Milli Eğitim Bakanlığı’nda öğretmenlik ve çeşitli kademelerde eğitim yöneticiliği yapmıştır. 2018 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Programları ve Öğretim Alanında doktora eğitimini tamamlamıştır. 2019 yılından itibaren İzmir Karşıyaka Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu’nda eğitim yöneticisi olarak görev yapmaktadır. Program geliştirme ve değerlendirme, öğretmen yetiştirme, öğrenme-öğretme süreçleri, ölçme-değerlendirme, öğrenme-öğretme kuram ve yaklaşımları alanlarında akademik çalışmaları bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.